El projecte promou l’educació per a una ciutadania global augmentant l’aprenentatge interactiu a escoles de secundària i a projectes d’educació amb joves desfavorits a través de l’ús del ‘Digital Storytelling’. L’educació per a la ciutadania global és una aproximació que intenta copsar els reptes del món globalitzat actual. El ‘Digital Storytelling’ s’ha demostrat com una eina d’aprenentatge poderosa i efectiva per estimular la creativitat del pensament crític a través de la combinació de l’antic art d’explicar històries amb l’ús de mitjans digitals i àudiovisuals.

Al projecte hi participen entitats educatives diverses, així com centres d’investigació o de comunicació de vuit països europeus en el marc del programa COMENIUS.

www.rightsproject.info

2011-2013

Soci: Università degli Studi Giugelmo Marconi, Roma
www.unimarconi.it

Unió Europea – Programa Comenius
http://ec.europa.eu/education/lifelong-learning-programme/doc78_en.htm