logo-belearning-small-4   BeLearning: obrir, compartir, transferir i transforma en aprenentage participatiu

BeLearning  es defineix com a una metodologia per a processos d’aprenentatge obert disenyada per aprendre, compartir, transformar i fruir del coneixement. Fa ús de les TICs a partir d’una formació on es combina l’aprenentatge presencial amb el virtual, les eines digitals i les plataformes on line en una rica barreja d’interaccions amb mitjans tradicionals: presentacions, lliçons, tallers, classes.

El projecte  BeLearning: environments for expanding knowledge adapta aquest model a tres realitats diferents a Europa: professors a Bèlgica, activistes socials al Regne Unit i estudiants d’audiovisuals a França i gestors culturas en el cas d’aquí. El projecte combina la ductilitat de la metodologia amb una especial atenció a l’empleabilitat, la inclusió d’agents de la formació professional i la recerca de resultats pràctics.

Més informació a  http://belearning.info